Fler funktioner för sociala medier

hw-delaknapparVi rivstartar året för Hästwebben med att utöka med nya funktioner för Hästwebben-hemsidor! Den första nyheten är delningsfunktion för sociala medier. Du kan nu på ett enkelt vis inkludera delningsknappar på dina nyheter eller på andra ställen på din Hästwebben-hemsida. Med delningsknapparna kan dina besökare snabbt och enkelt dela med sig till sina vänner i sociala medier. Detta ökar din synlighet och du når ut med ditt budskap till ännu fler!

Den andra nyheten är att du nu också kan ange till vilka olika sociala medier som dina nyheter automatiskt ska publiceras på när du skapar en nyhet på din Hästwebben-hemsida! Du kan exempelvis välja att koppla ihop ditt nyhetsflöde med Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn mfl. Genom att skapa en nyhet på din hemsida når du alltså ut till tusentals presumtiva kunder genom en enda knapptryckning!

Snabbt och enkelt och inte minst, MER tid till hästarna!