Hemsida PRO är här!

Hemsidespaket på HästwebbenHästwebben lanserar nu ytterligare ett hemsidespaket fullt av nyttig funktionalitet för den som satsar på sin hästreslaterade verksamhet! Vi kallar hemsidespaketet för PRO och det innehåller exempelvis funktion för att skicka Nyhetsbrev direkt från hemsidan samt vårt bokningssystem! Perfekt för dem som vill sköta kommunikation och merförsäljning direkt i hemsidan utan att behöva flera olika verktyg och tjänster från olika leverantörer!

Med en hemsida från Hästwebben kan du enkelt uppgradera från ett hemsidespaket till ett annat när verksamhetens behov ökar. Vi har även gjort det enkelt att lägga till viss funktionalitet till paketen så att du kan skräddarsy just den lösning som passar dig bäst! Läs mer om våra paket och tilläggstjänster på sidan Priser!

Tycker du att detta låter intressant? Har du frågor eller funderingar? Då kan du fylla i detta kontaktformuläret så kontaktar vi dig!