Funktioner

Hästwebbens hemsidor har en massa nyttig funktionalitet som gör det enkelt för dig och dina kunder och ger stora möjligheter för din verksamhet!

Många av funktionerna ingår i våra hemsidespaket BAS, PLUS och PRO medan vissa kan väljas som tillägg. Vi låter dig välja vad du behöver till just din verksamhet! Läs mer om våra paket och vad de innehåller på sidan Priser!

Besöksstatistik

I Hästwebbens hemsidor finns en smidig statistikfunktion så att du enkelt kan hålla koll på hur många som besöker din hemsida och vilka de är. Statistikfunktionen är integrerad i administrationspanelen för hemsidan så du behöver inte besöka någon extern sida för att få informationen. Allt finns samlat på ett och samma ställe!

Ingår i BAS, PLUS och PRO

Fotoalbum

Självklart finns det en smidig fotoalbumsfunktion för din hemsida! Med denna funktion kan du ladda upp flera foton åt gången till olika fotoalbum och sedan enkelt visa dem på en sida på hemsidan. Du kan välja hur fotona ska visas och om du vill komplettera fotona med beskrivningar.

Ingår i BAS, PLUS och PRO

Nyhetsblogg

Med nyhetsbloggen kan du berätta vad som händer i din verksamhet på ett enkelt och smidigt sätt! Nyhetsbloggen kan också kopplas till sociala medier för ännu bättre spridning och marknadsföring. Dessutom kan nyhetsbloggen användas som ett verktyg för att driva många besökare till din hemsida.

Ingår i PLUS och PRO

Kalender

Kalendern gör det enkelt att visa dina aktiviteter i din verksamhet. Varje aktivietet kan läggas in i kalendern och ha en egen informationssida med både text och bilder. Aktiviteten syns också i kalendervyn som syns på hemsidan. På så sätt kan dina kunder enkelt se vad som händer och vad som är på gång.

Ingår i PLUS och PRO

Bokningssystem

Till din hemsida från Hästwebben kan du även välja vårt bokningssystem! Bokningssystemet integreras i din hemsida och dina kunder kan boka sina träningar direkt på din hemsida utan att skickas vidare till någon extern bokningssajt hos tredje part.

Med hjälp av bokningssystemet kan du effektivisera din arbetsdag genom att slippa hantera träningsbokningar via telefon, sms och epost. Du får också ordning och reda på vilka som har tränat och kan enkelt exportera ut information om träningsbokningar för tex faktureringsunderlag. Dina kunder kan också snabbt och enkelt boka sina träningar när det passar dem via hemsidan.

Läs mer om Hästwebbens Bokningsystem här!

Ingår i PRO och kan väljas som tilläggsfunktion till PLUS

Hemsidan på flera språk

Vill du nå ut i världen med din verksamhet eller har du en turist-relaterad verksamhet? Då är det möjligt att ha sin hemsida på flera språk med hjälp av Hästwebbens språkmodul. Vår språkmodul ger ett enkelt sätt att hantera varje sida på flera språk och dina besökare kan enkelt välja vilket språk de vill läsa hemsidan på.

Kan väljas som tilläggsfunktion till BAS, PLUS och PRO

Nyhetsbrev

Med vår nyhetsbrevsmodul, som är integrerad direkt i administratörspanelen för hemsidan, kan du enkelt skapa och skicka nyhetsbrev! Modulen hanterar såväl epostlistor, designmallar och statistik för hur många som läst ditt nyhetsbrevsutskick. Du kan även välja att skicka dina nyhetsinlägg som nyhetsbrev med denna modul, förutsatt att du har hemsida PLUS eller PRO.

Ingår i PRO och kan väljas som tilläggsfunktion till BAS och PLUS